Reportasje etter treningsstevne 2

Postet av Sauda Idrettslag den 16. Jun 2016

Treningsstevne to (av fire) ble gjennomført 9. juni i fint konkurransevær. På grunn av kollisjoner med andre aktiviteter var det denne gang færre deltakere som tok seg tid å stille opp, men de som møtte leverte varene og det endte opp med endring i toppen i Saudaatleten.
Blant de minste var det denne gangen kun fire deltakere, men både Theo Espeland, Ivar Sverre Haugsvær, Naphansiri Pedersen og Lykke Gauthun deltok på løp, hopp og kast. Innsatsen kan man ikke klage på og talentet er også tilstede for alle disse fire. Friidrettsgruppen håper at de følger oss de neste årene.
Blant ungdommen var det femten deltakere som hadde 32 starter. Det er hard kamp i teten og det ble satt flere personlige rekorder. Dagens beste resultater poengmessig var Anniken Aarebrot sin 200meter på 29,3 og Linde Espelands sitt høydehopp på 1,10m. I ungdomsklassen er det etter to stevner Linde Espeland som leder foran Signe Fosstveit.
Seniorklassen var tynt besatt med fire startende denne gang. Testløp til Hovlandsnuten får ta skylden for deler av frafallet. Her var Gunnar Gauthun sitt lengdesprang på 5,25m fulgt av Ole Abotnes sitt høydehopp på 1,55 meter dagens bestes resultater. Gunnar tok med dagens resultater over tronen som årets Saudaatlet. Ivar Bakka og Ole Abotnes følger tett etter.

For resultater og deltagerliste, følg linkene under:

Treningsstevne_2- deltakerliste og resultater.xlsx

Treningsstevne- totale resultater.xlsx

Neste stevne blir en torsdag i slutten av august men dato er ikke satt enda.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline