Invitasjon til møte på Sauda Ungdomsskule mandag 8.juni kl.18.00

Postet av Sauda Idrettslag den 2. Jun 2015

Prosjekt: God fritid for alle i Sauda
Invitasjon til møte for engasjerte voksne innen idrett, kultur, foreningsliv, skole og barnehage om oppfølging og veiledning av barn og unge på fritiden i Sauda.
Sted: Sauda ungdomskule
Tidspunkt: Mandag 8. juni 2015 kl. 18.00

MÅL:
- Bevisstgjør på rolle og ansvar
- Gi vaksne verktøy og metoder for å bidra til en betre fritid
- Motivere og inspirere til å gjøre endringer i egen praksis
- Gi mulighet til å melde tilbake erfaringer


1. Innledere

1. Om behovet barn og unge har for å bli tatt med. Betydningen av en god fritid for alle, og særlig de som trenger det mest. v/ barnevernet i Sauda (Solveig Steinsland og Synne Skorpe)

2. Innsats for barn og unge på fritiden. Hvilke utfordringer kan være knyttet til å invitere, integrere og beholde barn og unge i fritidsaktiviteter. Hvordan bygge lag og team som trives sammen. Hybelelever i Sauda – hvordan jobber vi for at disse skal trives på fritiden. Roger Haraldsen (Sauda vgs)

3. MOT forteller om hvordan vi kan engasjere oss sterkere for andre på fritiden. Hvilke verdier, metoder og verktøy bruker MOT, og hvilke erfaringer har de gjort på fritidsarenaer? Mot sentralt stiller med 2 representanter

4. Hva kan bidra til god løsninger for enkeltpersoner og familier som trenger ressurser til fritidsaktiviteter v/NAV Sauda (Per Ivar Sivle)


2. Arbeid med case (grupper) og drøftinger i plenum.
3 caser som belyser ulike situasjoner som trenere/ foresatte/ lærere/ ledere møter, og diskutere mulige måter å løse casene på.

Oppsummering og avslutning

Velkommen0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline