Vi vil ha flere jentelag!!

Postet av Sauda Idrettslag den 14. Sep 2017

Lørdag 30. september kl. 12:00 har Sauda Idrettslag fotballgruppa gleden av å invitere potensielle, nåværende og tidligere fotballaktive barn og unge, samt deres foreldre og foresatte til rekrutteringsdag på stadion. Fotballgruppas mål er å kunne stille ett lag per kjønn per aldersklasse fra kalenderåret man fyller seks, og neste års 1.- og 2.klassinger (2011 og 2012) er følgelig til denne dagen spesielt inviterte. Fotball er norges største idrett med 2000 klubber som har 28.000 lag, der 190.000 gutter og 90.000 jenter fra fem til 19 år spiller fotball. Fotball er kjent over hele verden og er en sport hvor alle kan være med uansett hvor familien kommer fra eller hva man tror på. 

For å kunne etablere nye lag er vi helt avhengige av foreldre og foresatte. I fotballgruppa har vi stort fokus på kompetanseheving, og vi ønsker å lage trenere av våre foreldre og foresatte, ved å tilby gratis trenerkurs her hjemme i vår egen "storstue".

Vi er også helt avhengige av at opprettelse av lag er foreldres initiativ, men derifra vil vi være behjelpelige ved vår egen rekrutteringsansvarlige, med treningstider og utstyr, etc.

For å spille fotball trenger man fotballstøvler, leggskinn og treningstøy. Alt annet har klubben. Det går fint å spille fotball med lange benklær og hodeplagg.

Det er viktig for fotballgruppa å understreke at deltakelse på rekrutteringsdagen er helt uforpliktende for både foreldre og barn.

Det blir stasjoner med forskjellige aktiviteter tilpasset årsgrupper, stilig musikk på popanlegget, kaker, kaffe, saft og vafler, og kanskje får vi til og med spilt fotball med en kjempestor bamse?!

Alle er som sagt velkommen; potensielle, tidligere, og nåværende, med foreldre og foresatte! Mer informasjon kommer.

Vi gleder oss - vel møtt! :)

Sportslig hilsen, Sauda Idrettslag fotballgruppa


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline