Sølvmerkevinnere og æresmedlem i Sauda idrettslag!

Postet av Sauda Idrettslag den 2. Mar 2017

SIL tildelte i år lagets sølvmerke til 4 medlemmer:

Øyvind Herheim og Gjermund Fiveland: De stiller alltid opp i forbindelse med langrennsgruppen sine arrangement i Slettedalen. Selv om det er flere år siden de selv gikk aktivt eller hadde barn som var aktive langrennsløpere er de fortsatt med å bidrar til at Sauda IL langrenn har god kvalitet og godt renommé på sine arrangement. De bidrar til at alle løperne får oppmerksomhet og blir sett og hørt gjennom sine oppgave som løypevakt og speaker.
Kenneth Solbrekk har vært medlem i idrettslaget i en årrekke først som aktiv alpinist og de siste 10 år har han vært meget aktiv i alpingruppen. Han har også vært behjelpelig under arrangement for flere andre grupper.
I alpingruppen har han vært en av drivkreftene de siste årene. Han er styremedlem på femte året. Han han blant annet tatt ansvar for å koordinere alle dugnader for gruppa og vært medlem av 17. mai komitéen de siste to år.
Han har vært hjelpetrener i alpint nesten hele perioden og har motivert utøvere til full innsats både på barmarkstrening, i løypa under trening og i konkurranse.

Øyvind Haug har vært medlem det meste av sitt liv. Han var meget aktiv på 1980 og 1990 tallet i alpingruppa, både som hjelpetrener og i styresammenheng.
Han har tatt opp igjen interessen for idrettslagsarbeid og er en aktiv støttespiller og medhjelper i alpingruppa, både i Sauda og på treningssamlinger i område. Han har i tillegg vært medlem av 17. mai komitéen de siste to år.
SIL tildelte i år lagets ærespris til et medlem:

Ola Martin Øverland: Han har hundrevis av dugnadstimer for at vi kan gå langrenn i Slettedalen. Han har hatt flere styreverv i forskjellige grupper. Han er alltid lett å be når vi trenger hjelp enten det er trenerhjelp eller annen hjelp vi trenger for å drive langrennsgruppen. Han har vært aktiv langrennsløper og konkurert i nesten 40 år og har vel aldri vært på et så høyt nivå som nå. Han har trakket løyper i Slettedalen i ca. 25 år.
Foto: Avisa Ryfylke


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline