Friidrettsgruppen vil kåre årets Saudaatlet!

Postet av Sauda Idrettslag den 9. Mai 2016

Friidrettsgruppen i Sauda IL er i vekst og vil i 2016 promotere idretten sin ved å arrangere fire treningsstevner på Sauda stadion. Det vil arrangeres to stevner på våren, og to på høsten. Alle stevnene vil bli arrangert på torsdager. Stevnene er åpne for alle aldre og det vil i tillegg til lek og moro være et snev av alvor i arrangementene.

For de minste er det bare lek, men når man har passert 11 år har friidrettsforbundet etablert et merkesystem som gjør at man kan få utdelt friidrettsmerket i gull, sølv eller bronse avhengig av alder og ferdigheter. Krav må oppnås i både løp, hopp og kast for å oppnå merket.
I tillegg finnes friidrettsknappen i gull, sølv og bronse for enkeltresultat som oppnår gitte poengsummer etter Tyrvingtabellen.

Nytt av året er at det tilrettelegges for å kåre Saudaatleten for jenter, gutter, kvinner og menn. I en så aktiv by som Sauda hvor aktiviteten er høy året rundt er det på sin plass å kåre årets atlet. Det vil her konkurreres i fire kategorier: korte løp- lange løp, hopp og kast hvor friidrettsforbundets poengtabeller vil nyttes til å bedømme resultatene. Vinner er den med høyeste poengsum totalt i de fire kategoriene.
Nå kan man endelig avgjøre hvem som er sprekest på jobben, i nabolaget, i treningsgruppa, i familien og i Sauda. Krav for å være med i kåringen er at du enten bor i Sauda kommune eller er oppvokst her.

Mer informasjon og de aktuelle poengtabellene vil bli lagt ut på idrettslaget sin hjemmeside og facebook, men for å demonstrere effekten vises her et poengeksempel for menn senior. Alle disse resultatene gir ca like mange poeng, og er derfor jevngode; 100meter: 13.2- 400meter: 62.0- 3000meter: 10.50.00- Høyde: 1.50- Lengde: 4.90- Kule (7kg): 8.70- Diskos (2kg): 25.00 meter.

Dersom det er interesse for konseptet vil det bli tilrettelagt for veiledning og trening i tekniske øvelser før stevnene, unntatt stevne 1 som er allerede på torsdag 12. mai.

Dersom det er bra oppslutning vil premier, heder og ære bli utlevert på et eget arrangement, om ikke vil det bli kåring av vinnere på siste stevne.

Vi ønsker velkommen til årets første stevne torsdag 12. mai på stadion. Påmelding i tidsrommet 1645-1745, stevnestart for 4-10 år er 1700, og for 11 år og eldre er stevnestart 1800. Tidsskjema på nett.
Startkontigent er 100,- (kun kontant) for alle fra 11 år og gjelder for alle stevnene.

TIDSPLAN TRENINGSSTEVNE SAUDA 12 mai.pdf


PLAN TRENINGSSTEVNER SAUDA.pdf


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline