Friidrettsgruppen vil kåre årets Saudaatlet!

Postet av Sauda Idrettslag den 12. Jun 2017

Friidrettsgruppen i Sauda IL er i fortsatt vekst og vil i 2017 promotere idretten sin ved å arrangere Saudaatleten for andre gang. Dette er en stevneserie på fire stevner på Sauda stadion. Det vil arrangeres ett stevne på våren, og tre på høsten. Alle stevnene vil bli arrangert på torsdager. Stevnene er åpne for alle aldre og det vil i tillegg til lek og moro være et snev av alvor i arrangementene.

For de minste ( 4-10år) er det bare lek, men når man har passert 11 år har friidrettsforbundet etablert et merkesystem som gjør at man kan få utdelt friidrettsmerket i gull, sølv eller bronse avhengig av alder og ferdigheter. Krav må oppnås i både løp, hopp og kast for å oppnå merket.

I tillegg finnes friidrettsknappen i gull, sølv og bronse for enkeltresultat som oppnår gitte poengsummer etter Tyrvingtabellen.

I en så aktiv by som Sauda hvor aktiviteten er høy året rundt er det på sin plass å kåre årets atlet. Det vil her konkurreres i fire kategorier: korte løp- lange løp, hopp og kast hvor friidrettsforbundets poengtabeller vil nyttes til å bedømme resultatene. Vinner er den med høyeste poengsum totalt i de fire kategoriene.

Nå kan man endelig avgjøre hvem som er sprekest på jobben, i nabolaget, i treningsgruppa, i familien og i Sauda. Krav for å være med i kåringen er at du enten bor i Sauda kommune eller er oppvokst her.

Mer informasjon og de aktuelle poengtabellene vil bli lagt ut på idrettslaget sin hjemmeside og facebook, men for å demonstrere effekten vises her et poengeksempel for menn senior. Alle disse resultatene gir ca like mange poeng, og er derfor jevngode; 100meter: 13.2- 400meter: 62.0- 3000meter: 10.50.00- Høyde: 1.50- Lengde: 4.90- Kule (7kg): 8.70- Diskos (2kg): 25.00 meter.

Dersom det er bra oppslutning vil premier, heder og ære bli utlevert på et eget arrangement, om ikke vil det bli kåring av vinnere på siste stevne.

Vi ønsker velkommen til årets første stevne torsdag 15. juni på stadion. Påmelding i tidsrommet 1645-1745, stevnestart for 4-10 år er 1700, og for 11 år og eldre er stevnestart 1800. Tidsskjema på nett.

Startkontigent er 100,- (kun kontant) for alle fra 11 år og gjelder for alle stevnene.

Se her for mer info: Friidrettskarusell_ oppslag 2017.pdf


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline